I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

„Čarobni dan“ u OŠ „Žarko Zrenjanin“ – dobrodošlica budućim prvačićima

Prigodnim muzičko dramskim programom i prezentacijom školskih predmeta i učionica đaci i nastavnici OŠ „Žarko Zrenjanin“ poželeli su dobrodošlicu budućim đacima prvacima.

Dan druženja i upoznavanja u ovoj školi nazvali su „Čarobni dan“. Bila je to prilika da budući đaci na jedan lep način vide gde će uskoro doći, kako će učiti i sa kim će se družiti i deliti svakodnevicu.

U isto vreme napravljena je i prezentacija škole i školskih aktivnosti za roditelje. Ova škola је savremeno uređen objekat u ulici Đurđa Smederevca. Čine je školska zgrada sa prepoznatljivim velikim holom i atrijumom, savremena fiskulturna sala, dvorište, sportski tereni i školski park. Školska biblioteka sadrži fond od preko 17000 jedinica, a uz to škola raspolaže bogatom medijatekom, nastavnim sredstvima i između ostalog i sa dva informatička kabineta od kojih je jedan istovremeno i multimedijalna učionica. Osnovnu školu „Žarko Zrenjanin“ pohađa 900 učenika raspoređenih u 34 odeljenja. Uz redovnu nastavu đaci mogu da biraju između 23 različite sekcije i dodatne nastave iz 10 nastavnih predmeta. Sve je to samo delić aktivnosti i uspeha koje postižu đaci ove škole, a što su mali budući školarci mogli da upoznaju ovog „Čarobnog dana“ malo kroz igru, malo kroz zabavu i naravno malo uz neobavezno čavrljanje sa starijim drugarima. Delić ove atmosfere pogledajte u video prilogu

I Taxi Zrenjanin
  • Divider

  • Divider
Na vrh