I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Sport

Budući šampioni se igrali i takmičili uz podršku velike šampionke (VIDEO)

Školica sporta „long jump – Ivana Španović“ 6. godinu zaredom organizovala je sportsko takmičenje za najmlađe uzraste uz slogan „Živi zdravo + Bori se sportski = Postani šampion“.

Ivanu je pozdravio i njen prvi trener Jani Hajdu – ohrabrivši je pred nastupajuće obaveze i nove izazove

Iz godine u godinu ovo takmičenje privlači sve više dece i roditelja, a ovoga puta oko 250 mališana takmičilo se u disciplinama prilagođenim odgovarajućem uzrastu od poligona do trčanja. Drugarima iz zrenjaninskih klubova AK „Proleter“, AK „Banat“, AK „AS 023“, Predškolske ustanove „Zrenjanin“ ovoga puta pridružili su se i predškolsci iz Subotice.

PerSu marketi

– Ova vrsta takmičenja i okupljanja najmlađih je najkorisnija za zdravlje i vaspitanje dece. Na ovaj način postaće dobri ljudi, a mnogi će sigurno krenuti i Ivaninim stopama – rekao je pomoćnik gradonačelnika SImo Salapura otvarajući takičenje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

–  Uzor od koga treba da učite imate pred sobom – rekla je Dragana Sekerez predstavnica kompanije Beohemija, čestitajući ovom klubu na popularizaciji sporta među najmlađima. Beohemija je podržala ovogodišnje takmičenje, a njenu  premium liniju proizvoda Duel Gold reklamira upravo naša najbolja atletičarka.

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh