I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Auto Centar Cune u novom modernom objektu u industrijskoj zoni „Bagljaš“ (VIDEO)

U industrijskoj zoni „Bagljaš“ na izlazu prema Novom Sadu svečano je otvoren nov moderan objekat Auto centra „Cune“ – zastupnika vozila „Škoda“.

Pozdravljajući prijatelje, poslovne partnere i druge prisutne zvanice  Svetozar Velimirov direktor ovog auto centra rekao je kako je ovo rezultat 27 godišnjeg upornog i predanog rada na auto tržištu kao i da veliki deo zasluga imaju kako članovi njegove porodice tako i svi zaposleni u ovoj firmi.

U ovom modernom objektu površine 8100 kvadratnih metara nalazi se prodajni prostor na 660 kvadratnih metara te 1300 kvadratnih metara servisnog prostora.  – U godini na izmaku u Zrenjaninu je prodato 150 vozila marke „Škoda“, a broj vozila koja su prošla kroz servis je povećan za više od 100% – kaže Velimirov. Počeli smo kao mala porodična firma trgujući polovnim automobilima, a već 18 godina sarađujemo sa „Auto Čačkom“ kao generalnim uvoznikom brenda „Škoda“. Trudićemo se da pre svega i dalje opravdavamo poverenje koje nam ukazuju mušterije, a isto tako i brojni poslovni partneri. Otvaranje ovakvog objekta jeste kruna dosadašnjeg rada ali moramo da se trudimo da držimo korak sa svim tendencijama na tržištu – zaključio je Velimirov.

Fordomanija

Više detalja o otvaranju Auto centra „Cune“ kao i koji modeli „Škode“ su najzastupljeniji u Zrenjaninu saznajte u našem video prilogu

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

  • Divider

  • Divider
Na vrh