I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Aksa proslavlja 25. rođendan (VIDEO)

Maloprodajni lanac dečijih mega store radnji Aksa upravo proslavlja  25. godina postojanja i uspešnog rada te je ovom prilikom svim svojim kupcima priredila niz pogodnosti.

POPUSTI ĆE TRAJATI DO 13. MAJA

Žurkom namenjenoj klincima i popustima od 25% na širok asortiman proizvoda u Aksinoj prodavnici u Zrenjaninu u  Miletićevoj ulici 58 obeležava se četvrt veka postojanja. Menadžment „Akse“ posebno ističe popuste na program Baby SPA, kao i na celokupan program igračaka.

Fordomanija

Aksa je svoj rad započela 1994. godine kao mala radnja za bebe i decu u naselju Medaković, u Beogradu.  Od samog početka zadobili su poverenje svojih potrošača i konceptom “Sve za bebe na jednom mestu” uspevali su da zadovolje njihove potrebe. Njihove preporuke vodile su „Aksu“ dalje do novih, zadovoljnih, kupaca. Danas Aksa posluje u 11 gradova Srbije (Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Kragujevac, Šabac, Kruševac, Zrenjanin, Novi Pazar, Pančevo i Užice), i 2 grada Bosne i Hercegovine (Sarajevo i  Banja Luka). U Srbiji posluje 16, a u Bosni i Hercegovini 2 maloprodajna objekta. U Srbiji je dostupan i On line shop koji iz godine u godinu dobija na značaju i intezivno se razvija i unapređuje.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Aksa predstavlja jedan od vodećih maloprodajnih lanaca u oblasti proizvoda za bebe i decu već punih 25. godina i konstantnim inovacijama opravdava ovu poziciju. Aksa radnje karakteriše široka ponuda opreme za bebe, kolica, auto-sedišta, nameštaja, hrane, kozmetike, igračaka, odeće i obuće za decu od rođenja pa do prvih školskih dana kao i edukovano i stručno prodajno osoblje koje pruža savete u svakom trenutku.

Jubilej je obeležen i  predstavljanjem novog logotipa kao i brojnim popustima i proslavama za potrošače širom Srbije.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh