I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

ZREPOK i partneri podigli voćnjak dnevnom centru „Naša priča“

U saradnji sa Srednjom poljoprivrednom školom i Poljoprivrednom stručnom službom (PSS), „Zrenjaninski poslovni krug – ZREPOK“ podigao je voćnjak za Dnevni centar za boravak osoba sa smetnjama u razvoju „Naša priča“.

Voćnjak je zasađen na površini od 2000 kvadrata.

sadnja-vocnjaka1

– Po preporuci PSS Zrenjanin, ZREPOK je obezbedio otporne sorte jabuka, kajsija, šljiva, višanja, malina i ribizli. Posađeno je ukupno 320 sadnica voćaka uz pomoć učenika i nastavnika Srednje poljoprivredne škole Zrenjanin. Pored sadnog materijala, obezbedili smo i sistem za zalivanje voćnjaka poznat kao sistem „kap po kap“, saopštilo je udruženje ZREPOK.

I Taxi Zrenjanin

sadnja-vocnjaka

sadnja-vocnjaka3

Partneri u ovoj akciji uvereni su, da će podignut voćnjak puno značiti korisnicima centra „Naša priča“, da će im omogućiti da budu radno angažovani i da na taj način korisno provedu slobodno vreme u prirodi.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dnevni centar „Naša priča“, formiran je s ciljem da obezbedi dnevni smeštaj za oko 30 mentalno nedovoljno razvijenih lica koja završavaju školovanje u osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“. Smešten je u objektu u naselju „Zeleno polje“ i predstavlja najbolji primer inkluzivne prakse.

sadnja-vocnjaka2

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh