I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninsku „Beohemiju“ kupila novosadska kompanija „Preston“

Vlasnik kompanija Preston iz Novog Sada Davor Milićević kupio je danas zrenjaninski Beohemiju – Inhem u stečaju po početnoj ceni od 2,5 milijardi dinara.

Prema rečima Milićevića, prihodi kompanije Preston, koju čine četiri firme, kupovinom Beohemije – inhem biće uvećani za sto miliona evra godišnje.

„Preston je do sada imao sto zaposlenih a bojazni nema za oko 400 radnika Beohemije jer je napravljena dobra analiza tržišta, a u planu je i povećanje prodaje u ovoj godini za 35 odsto“, rekao je novi vlasnik.

PerSu marketi

Imovinu firme Beohemija-inhem činili su registrovani žigovi – „duel“, „duel jorgovan“, „duel totalno čisto“ i „deus“, kao i građevinski objekti u Zrenjaninu među kojima su magacini, skladišta, proizvodni objekti, nova fabrika tečnih deterdženata.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na prodaju su bile ponuđene i investicije u toku te firme – izgradnja stambenog i proizvodnog objekta u Zrenjaninu, kao i postrojenja i oprema, zalihe osnovnih sirovina i ostali repromaterijal, rezervni delovi i sitan inventar, potraživanja i plasmani.

Izvor: Tanjug

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh