I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninskom Domu zdravlja četiri vozila i oprema za Dečije stomatološko odeljenje

Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ predstavio je novu, savremenu opremu čiju je nabavku podržala kompanija NIS u okviru projekta Zajednici zajedno. Donacijom u vrednosti od 12,5 miliona dinara nabavljena su dva sanitetska vozla za Službu hitne medicinske pomoći, dva putnička vozila za Patronažnu službu, savremenu stomatološku stolicu sa opremom za Dečije stomatološko odeljenje i medicinski frižider za skladištenje vakcina.

Svečanosti upriličenoj povodom prezentacije nove opreme prisustvovali su predstavnici koji su potpisali trilaterarni ugovor, Biljan Elezović, direktor pogona NIS-a za Srednjobanatski okrug, Čedomir Janjić gradonačelnik Zrenjanina i dr Gordana Đurić v.d. direktora Doma zdravlja Zrenjanin.

„Veliko hvala kompaniji NIS što je prepoznala potrebu za ulaganjem u primarnu zdravstvenu zaštitu, takođe hvala i lokalnoj samoupravi na pruženoj pomoći tokom realizacije projekta. Modernizacijom opreme i voznog parka daleko će se unaprediti rad naših organizacionih jedinica koje intezivno rade sa decom, poboljšaće se primarna zdravstvena zaštita a uticaće pozitivno i na zadovoljstvo kako pacijenata tako i naših zaposlenih“, rekla je dr Đurić.

PerSu marketi

Program društvene odgovornosti kompanije NIS „Zajednici zajedno“ traje već jedanaest godina i do sada su podržali više od 950 projekata koji za cilj imaju unapređenje života naših građana. Ove godine akcenat je dat na poboljšanje uslova lečenja naših najmlađih i izdvojeno je skoro milion evra za projekte u 13 gradova i opština među kojima je i Zrenjanin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izvor i foto: Dom zdravlja Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh