I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski preduzetnik Chu Haike stipendira decu iz socijalno ugroženih prodica

Da je humanost i darivanje vrlina dobrih ljudi, svedoči delo zrenjaninskog privrednika Chu Haike, vlasnika robne kuće „Zita HK“, koji je u Gradskoj kući danas potpisao ugovore o stipendiranju dva učenika osnovnih škola iz socijalno ugroženih porodica.

Obraćajući se prisutnima, gospodin Haike, koji je pre 15 godina iz Kine došao u naš grad, istakao je da je tokom uspešnog poslovanja u Zrenjaninu i Kikindi mnogo zavoleo našu zemlju i njene građane. On je do sada više puta pružao pomoć socijalno ugroženim porodicama, ali i Osnovnoj i srednjoj školi „9. maj“ u vidu donacija školskog pribora, obuća i garderobe.

Članovi porodice Marka Miletića i Simona Simonovića, mladih stipendista, učenika Osnovnih škola „Svetozar Marković“ iz Taraša i „Vuk Karadžić“ iz Zrenjanina, zahvalili su se ovom humanom čoveku, njegovoj porodici i saradnicima, na ovoj veoma bitnoj pomoći i podršci, koja će njihovoj deci pomoći u školovanju.

I Taxi Zrenjanin

Nakon potpisivanja ugovora sa porodicama stipendista, predstavnici robne kuće „Zita HK“ i Asocijacije žena iz Kine u Srbiji, posetili su Osnovnu i srednju školu „9.maj“, kao i Crveni krst Zrenjanin, gde su uručili humanitarnu pomoć u vidu odeće i obuće. Sekretarka Crvenog krsta Aleksandra Tanasijević je tom prilikom istakla da će ova pomoć biti podeljena učenicima osnovnih škola na teritoriji našeg grada koji žive u teškim uslovima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Piše: Tivadar Borbelj

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh