I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Dobre Vesti našeg grada

Zrenjaninski kurs od sutra na našem portalu redovno ažuriran

Kurs evra je u vremenu u kojem živimo postao servisna informacija, za mnoge gotovo jednako važna kao vremenska prognoza.

Od sutra, 02. novembra,  na portalu „Ilovezrenjanin.com“ – zahvaljujući menjačnici „Spin“, koja je sa nama zaključila jednogodišnji saradnju – svakog jutra ćete imati pravovremenu informaciju o prodajnom i kupovnom kursu evra, dolara i švajcarskog franka. Ukoliko bude dnevnih promena kursa i one će se u toku dana ažurirati. Tako ćete unapred i pravovremeno znati kako da se pripremite za konverziju valuta u toku dana.

Deo kursne liste koji će biti dostupan 365 dana u godini obuhvataće : kupovni i prodajni kurs eura, dolara i švajcaskog franka.

„Spin“ je osnovan 13. avgusta 2001. godine i prva je menjačnica u gradu na Begeju. U prethodnih 11 godina firma se polako razvijala i danas ima objekte na 5 lokacija:

I Taxi Zrenjanin
1. Kralja Aleksandra br. 20
2. Bulevar Veljka Vlahovića bb (preko puta pijace)
3. U „Pinovom“ tržnom centru, na magistrali, Bulevar Oslobođenja br. 10
4. Na Novoj pijaci, preko puta „Eko“ pumpe
5. U Tržnom centru „Renesansa“

Vlasnik „Spina“, Dmitar Majstorović, ističe da je ključ uspeha njegove firme u činjenici da u svakom trenutku mogu momentalno da ispune svaki zahtev klijenta. „Spin“ je takođe izašao u susret potrebama klijenata i produžio radno vreme, pa objekat u centru od  ove godine radi od 8 do 24 časa, sedam dana u nedelji. Treba dodati da je „ključ“ uspeha ove firme i u dobroj atmosferi i poverenju koje vlada među zaposlenima. „Spin“ je jedna od retkih firmi koja se može pohvaliti da funkcioniše kao porodica – od 14 radnika svi rade najmanje 8 godina u ovoj firmi!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh