I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Zrenjaninski glumci u popularnim TV reklamama

Poslednjih godina, zrenjaninski glumci vrlo su traženi i zapaženi u TV reklamama koje se emituju na nacionalnim frekvencijama.

Zrenjaninski glumci Zrenjanin

Kako se dolazi do angažmana u tom vidu marketinškog oglašavanja, otkriva nam mladi glumac Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“ Ivan Đorđević.

zrenjaninski-glumci

PerSu marketi
  • Uloga u filmu ili seriji može da bude zapažena ili ne, ali matematički, veća je verovatnoća da vas zapaze u nekoj reklami jer se jednostavno više puta dnevno „zavrte“ na ekranu, da li smo u pravu?  Pa, jesmo. Evo upravo posle ove poslednje reklame koju sam radio za jednu kompaniju, prepoznalo me je nekoliko ljudi na ulici. Jedna gospođa me je prepoznala u menjačnici gde sam baš menjao pare od te reklame, uhvatila me za ruku, okrenula i upitala „Jesi li ti onaj sa reklame?“. Ipak, nije to česta pojava.

Reklame mogu da budu dobar izlet, i to ne samo finansijski. One mogu da budu vrlo kvalitetan proizvod, mala umetnička dela, pa i s te strane mogu da budu dobro iskustvo.

– Ipak draže mi je da me vide u nekom filmu ili seriji, kaže Đorđević.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dodaje i da se do tih angažmana najčešće dolazi preko agencija. Kompanija ili klijent angažuju agenciju koja poziva i vrši selekciju, a ponekad se glumci pozivaju direktno.

Uglavnom se ne radi o komplikovanim scenarijima, a snimanja najčešće traju jedan dan.

Ovo su samo neke od TV reklama u kojima su se naši glumci pojavili.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh