I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninski biciklisti slave prvi rođendan i pozivaju vas na proslavu

Pre tačno godinu dana u našem gradu je održana prva Kritična masa.

Zajednička biciklistička vožnja koja se odvija na ulicama više od tri stotine gradova širom sveta, koja za cilj ima promovisanje biciklizma, zdravog načina života, ekologije i skretanje pažnje na probleme sa kojima se biciklisti susreću u saobraćaju.


Zrenjaninski biciklisti su u međuvremenu prošli kroz sva četiri godišnja doba. Vozili su tematske vožnje za bezbednost u saobraćaju, za izgradnju biciklističke staze do Peskare, za promociju rekreativnog biciklizma i otvorili jednu biciklističku radionicu.

Vozili su zato što vole svoje dvotočkaše i zato što žele da budu primećeni. Svake poslednje subote u mesecu mogli ste ih videti kako u razdraganoj koloni ˝krstare˝ gradskim ulicama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
I Taxi Zrenjanin

‘’Pored promocije biciklizma i skretanja pažnje na probleme biciklista u saobraćaju, stvorili smo prostor za druženje, razmenu iskustva i kreativnih ideja. Okupljali smo mlade i stare, sportiste i rekreativce. Sve one koji uživaju u vožnji, bez obzira da li je ona lagana ili takmičarska. Svaka naša vožnja bila je mala pustolovina, poručuju ispred Kritične mase.

Rođendanska vožnja kritične mase

U subotu 26. avgusta organizuju rođendansku vožnju i pozivaju vas da im se pridružite.

Ljubitelji vetra u kosi, dizači banatske prašine, mangupi na opasnim sportašima, vikend rekreativci, kul mame i tate sa klincima u korpama, svi vi koji volite bicikle spremite zvonca i dobro raspoloženje, dodali su.

Okupljanje je u 17h kod mosta na suvom, a polazak u 17:15h. Vozi se do Šećeranskog parka, a zatim do gradskog kupališta Peskara gde će biti upriličena rođendanska proslava.

Više o Kritičnoj masi saznajte na njihovog Fejsbuk stranici klikom OVDE

Foto: Tibor Arva

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh