I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • agencija dane
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninska filharmonija i Bela Mavrak na 33. Danima piva

i love zrenjanin tv

Zrenjaninska filharmonija nastupiće 30. avgusta u 21 čas na Trgu slobode, četvrtu godinu zaredom u okviru tradicionalne manifestacije „Dani piva”. Posebnu čar ovom događaju pod otvorenim nebom daće nastup svetski poznatog tenora, Bele Mavraka. Organizatori su potvrdili da će na sceni biti i Novosadski Big Band.

Ove godine događaj će dodatno dobiti na značaju činjenicom da će Radio televizija Vojvodine i Radio televizija Srbije direktno prenositi atmosferu sa zrenjaninskog trga.

U prethodne tri godine muzičari Zrenjaninske filharmonije izvodili su raznovrstan repertoar (Verdi, Pučini, Štraus..), a najaviše pažnje i oduševljenja izazvali su koncerti sa muzikom iz stranih filmova, a zatim i iz filmova domaće kinematografije. Iako još nije obelodanjen repertoar, nema sumnje da će filharmonija i ove godine pobrati sve simpatije publike.

I Taxi Zrenjanin

Interesantno je da se upravo nastupima na Trgu slobode, kao deo „Dana piva”, filharmonija vratila na velika vrata i pobudila interesovanje Zrenjaninaca za klasičnu muziku. Iako je delovalo nespojivo i nezamislivo, muzičari, ali i publika koja se svake godine odaziva u sve većem broju, pokazali su da je ova vrsta događaja i muzike odavno bila potrebna i da pivskoj fešti daje posebnu esenciju.

Kompletan program 33. Dana piva

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh