I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninke prikupile poklone za decu slabijeg materijalnog stanja (VIDEO)

Veliki broj naših sugrađana se okupio sinoć u Kulturnom centru Zrenjanin, kako bi svojim prisustvom i donacijom podržali humanitarnu akciju.  Akcija je namenjena deci slabijeg materijalnog statusa. Upriličen je koncert sa većim brojem izvođača, a ulaznice su bile simbolične, u vidu slatkiša, slaniša ili igračaka. Koncert „Za dečji osmeh“ je uz podršku Crvenog krsta grada Zrenjanina, organizovala Facebook grupa „Mame Zrenjaninke“.

„Koncert je protekao fantastično. U pitanju je humanitarni koncert, pod nazivom „Za dečji osmeh“. Pored grupe „Mame Zrenjaninke“ i Crvenog krsta grada Zrenjanina, odazvala su se i mnoga kulturno umetnička društva. Učestvovala su fantastična deca. Mislim da je ovo bilo jedno divno, i humano druženje. Cilj druženja je bio da pomognemo deci, koja su malo lošijeg socijalnog satusa, u nadležnosti Centra za socijalni rad. Želeli smo da se i oni osmehnu, i da podelimo paketiće, da znaju da mislimo na njih, i da su deo našeg društva. Ovo je bio prvi humanitarni koncert, a nadam se da će ih biti još mnogo.“- istakla je ispred grupe „Mame Zrenjaninke“, Marijana Ristić

PerSu marketi

Marijana Ristić

CZOT „Moja Sosa“

„Cilj grupe „Mame Zrenjaninke“ je da svako dete u Zrenjaninu dobije paketić. Žekleli smo da se lepo osećaju, u predstojećim praznicima. Kada smo pokrenuli inicijativu, učesnici i donatori su se sami javljali, svi su želeli da doprinesu. Mi smo angažovali oko organizacije. I kao što ste i sami mogli da vidite, sala je bila prepuna, i premala za sve koji su želeli da gledaju koncert.“- naglasila je jedna od organizatoki, Vesna Goršćak

Plesni studio „Free dance“

KUD „Đerđef“

Volonterke Crvenog krsta Zrenjanin

Podrška Crvenog krsta

Crveni krst grada Zrenjanina se rado odaziva, i uzima učešće u humanitarnim akcijama, pogotovo ovakvog tipa kada se radi o deci.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Crveni krst rado pruža podršku događajima humanitarnog karaktera. Upravo nam je i cilj, da ljudi dobre volje, pomognu onima, koji su manje srećni, deci koja su manje srećna. Sve je u cilju da deci ulepšamo ovaj period. Zrenjaninci su se i danas okupili u zaista velikom broju, meni je bilo jako drago. Sakupljeno je dosta slatkiša i igračaka za decu. Želeo bih da se zahvalim svima, koji su večeras bili ovde.“ – izjavio stručni saradnik Crvenog krsta Zrenjanin, Boris Vojinov.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh