I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninka Nevena Gavrilović druga pratilja Miss turizma Srbije

Na nedavno održanom finalu izbora za „MISS TURIZMA SRBIJE 2017″, dvadesetjednogodišnja Zrenjaninka Nevena Gavrilović, studentkinja Akademije umetnosti u Novom Sadu, prema viđenju i ocenama stručnog žirija, izabrana je za drugu pratilju ovog takmičenja.

Ovim je Nevena potvrdila svoj životni moto ,,Možeš, ako veruješ da možeš“. Takvo razmišljanje joj je i pre učešća na ovom takmičenju pomoglo da u trenucima neizvesnosti čvrsto stane na noge, da bude samouverena i da nastavi sigurnim koracima ka svojim ciljevima.

PerSu marketi

Nevena Gavrilović je rođena 1996. godine u Zrenjaninu. Još u ranom detinjstvu je pokazivala interesovanje za svet mode, fotografiju i modeling, što se kasnije i odrazilo na njenu motivaciju i rezultate na mnogim takmičenjima. Jedno od takvih je i takmičenje za devojku meseca, čiju titulu je sa ponosom ponela, i tako bila lice sa naslovnice ,,Vojvođanskog magazina“.

Nevena potiče iz ugledne šestočlane porodice Gavrilović. Učena od malih nogu pre svega poštovanju, toleranciji i kulturi, danas je zahvalna svojim roditeljima, sestrama Ani i Jovani, bratu Đorđu i svojim učiteljima, koji joj nesebično pomažu i verno je podržavaju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh