I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninka Nevena Gavrilović boriće se za titulu Miss turizma Srbije

Dvadesetjednogodišnja Zrenjaninka Nevena Gavrilović, studentkinja Akademije umetnosti u Novom Sadu – odsek slikarstvo, nedavno je izabrana za jednu od 20 najlepših učesnica za finale izbora za „MISS TURIZMA SRBIJE 2017″, u organizaciji „Miss Tourism Serbia“ & Miss UMD Srbija, a pod zvaničnom licencom „Miss Tourism World“-a.

Naša sugrađanka i njena porodica koja je svesrdno podržava, oduševljeno su dočekali ovu vest. Nevena kaže za naš portal da je priželjkivala, ali u izvesnoj meri i očekivala ovakav rezultat. Sigurnost i veru u sebe, kaže, nije gubila ni u jednom momentu.

Nevena Gavrilović je rođena 1996. godine u Zrenjaninu. Još u ranom detinjstvu je pokazivala interesovanje za svet mode, fotografiju i modeling, što se kasnije i odrazilo na njenu motivaciju i rezultate na mnogim takmičenjima. Jedno od takvih je i takmičenje za devojku meseca, čiju titulu je sa ponosom ponela, i tako bila lice sa naslovnice ,,Vojvođanskog magazina“.

PerSu marketi

Nevena potiče iz ugledne šestočlane porodice Gavrilović. Učena od malih nogu pre svega poštovanju, toleranciji i kulturi, danas je zahvalna svojim roditeljima, sestrama Ani i Jovani, bratu Đorđu i svojim učiteljima, koji joj nesebično pomažu i verno je podržavaju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Za sebe kaže da je komunikativna, pozitivna, odgovorna i veoma ambiciozna osoba. Uvek je spremna za nova iskustva, koja podrazumevaju upoznavanje različitih ljudi i kultura. Ambicije, koje želi da ispuni na polju slikarstva, podjednako su zastupljene i u svetu modelinga. Sigurnim koracima i uz njen omiljeni moto ,,Možeš, ako veruješ da možeš“, hrabro korača ka svojim ciljevima.

Nevena se trenutno priprema za finalno veče. Pripreme su svakodnevne, a cilj je da tokom nastupa pokaže najbolju i najprirodniju sliku o sebi, kroz nju i sliku o svojoj porodici i svom gradu.

Organizacija „Miss Tourism Serbia“ & Miss UMD Srbija pod zvaničnom licencom „Miss Tourism World“, organizuju jedini zvanični izbor Miss Tourism World Serbia. Vlasnik svetske licence i nacionalni direktor Miss Tourism World Serbia je gospodin Dragan Ćoso. Ova organizacija ima ekskluzivno pravo da izabere najlepšu devojku koja će predstavljati našu zemlju kao ambasador turizma Srbije na svetskom izboru „Miss Tourism World“.

Finale će biti održano u četvrtak, 26. oktobra u 19 časova u Azzaro Klubu na Adi Ciganliji u Beogradu, uz podršku televizija Happy, Kopernikus i mnogih drugih.

Piše: Tivadar Borbelj

foto: misstourismserbia.com

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh