I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Na predavanjima o zdravom životu traži se mesto više

Trideset punih godina bavi se čovekom u celini, holistički mu pristupa otvarajući sadržaje koji se tiču alternativnih načina za dobrobit pojedinca. Ime „Zdrav život“ dovoljno je da objasni šta je cilj udruženja koje je prvo ovog tipa osnovano u nekadašnjoj kako često kažemo u velikoj Jugoslaviji, konkretno – u Zrenjaninu.

-Seminari, kursevi, predavanja, jednom rečju edukacija, jedan je od prvih zadataka našeg udruženja, kaže Aleksandra Vujinović predsednica Udruženja Zdrav život 1988. – Mi se čovekom, pojedincem bavimo holistički, brinem da svi segmenti čovekovih potreba, bili oni zdravstveni ili duhovni, budu na naš ,,alternativni način“ obuhvaćeni.

Jedno od predavanja

Zato su svi, kako Aleksandra voli da kaže – „alternativci“ dobrodošli kao saradnici ili korisnici Udruženja. Aktivnosti su multidisciplinarne, sadržaji njihovih programa namenjeni su svima, bez obzira na godine ili obrazovanje, i zaista su raznoliki.

Fordomanija

-Kulturni centar Zrenjanina otvorio nam je svoja vrata, pa se naše aktivnosti tamo održavaju redovno. Subota u šest popodne, mala sala Kulturnog centra vreme su i mesto za naša druženja, predavanja, seminare. Svi programi su besplatni. Zadovoljni smo i odzivom sugrađana. Mala sala je uvek puna, traži se mesto više. To govori da su Zrenajninci radoznali i zaiteresovani za različita znanja i tehnike koje poboljšavaju kvalitet života svakog pojedinca.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ovome u prilog ide i činjenica da je Udruženje uz podršku Grada Zrenjanina organizovalo festival Zdrav život tokom prošle godine i da je  više hiljada ljudi bilo deo ovog svojevrsnog dvodnevnog događaja.

Detalj sa prošlogodišnjeg festivala

Gong kupka, Su đok akupunktura, Germanska nova medicina, ali i briga o životnom okruženju kao osnovna potreba svakog od nas samo su mali deo široke lepeze programa koji udruženje Zdrav život 1988. organizuje svake sezone.

-Podelili smo godinu na dva dela. Aktivni smo u periodu od septembra do polovine decembra. Obično pauzirmo tokom zimskih praznika, a već početkom februara nastavljamo sezonu. Programi su isplanirani sve do polovine maja kada sezonu treba da završimo drugim festivalom Zdrav život. Dobrodošli su svi radoznali i otvoreni za nova saznanja iz oblasti alternativnih nauka i veština, rekla je naša sagovornica.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh