I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci za odmor biraju Kubu i zemlje jugoistočne Azije

Zimski praznici su za nama. I raspust je završen. Neki su slobodne dane proveli kod kuće, a jedan broj sugrađana je putovao. Razgovarali smo sa Predragom Vrzićem, turističkim radnikom o tome koja su omiljene praznične i zimske destinacije Zrenjaninaca.

-Najveći broj putovanja bio je povodom novogodišnjih praznika. Uglavnom su sugrađani odlazili u evropske gradove, što u okruženju, što širom Evrope. Budimpešta, Prag, Beč, Istanbul, Milano, Venecija, Toskana, Rim, Dvorci Bavarske, Biserna jezera u Austriji. Sve su to bili aranžmani koji podrazumevaju autobuski prevoz i dva, tri, ili četiri noćenja.

Sezona zimovanja takođe je aktuelna. Naš sagovornik izdvaja Kopaonik kao omiljenu destinaciju ovdašnjih zaljubljenika u skijanje i druge zimske sportove, napominjući da su ovi zimski višednevni aranžmani dosta skuplji od letnjih. Ali, ko voli sneg i planinu, i zimi rado putuje.

I Taxi Zrenjanin

Od Predraga Vrzića saznajemo i da je uveliko u toku izbor letovanja, bar kad su naši sugrađani u pitanju.  Ovo već nije first minute ponuda. Prvi aranžmani prodati su još jesenas. Mada i sad je veliki izbor, a i povoljnosti plaćanja na rate odgovaraju putnicima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Interesovalo nas je da li se Zrenjaninci odlučuju za daleke tople destinacije tokom zimskih meseci.

– Popularna je Kuba, kao i zemlje jugoistočne Azije. U januaru i februaru je tamo leto, povoljna je klima, na Kubi tokom prvih meseci u godini nema bojazni od uragana, kao ni od monsuna u Aziji. Takođe Egipat je aktuelan tokom cele godine.

Za putovanje na Kubu treba odvojiti najmanje 1200 evra. U tu sumu ulazi i avionska karta, kao i deset odnosno petnaest dana boravka na ostrvu.

-U ponudi su i prolećna putovanja, za period uskršnjih odnosno prvomajskih praznika, za koja su sugrađani takođe zainteresovani, zaključio je Predrag Vrzić.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh