I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci za odmor biraju Kubu i zemlje jugoistočne Azije

Zimski praznici su za nama. I raspust je završen. Neki su slobodne dane proveli kod kuće, a jedan broj sugrađana je putovao. Razgovarali smo sa Predragom Vrzićem, turističkim radnikom o tome koja su omiljene praznične i zimske destinacije Zrenjaninaca.

-Najveći broj putovanja bio je povodom novogodišnjih praznika. Uglavnom su sugrađani odlazili u evropske gradove, što u okruženju, što širom Evrope. Budimpešta, Prag, Beč, Istanbul, Milano, Venecija, Toskana, Rim, Dvorci Bavarske, Biserna jezera u Austriji. Sve su to bili aranžmani koji podrazumevaju autobuski prevoz i dva, tri, ili četiri noćenja.

Sezona zimovanja takođe je aktuelna. Naš sagovornik izdvaja Kopaonik kao omiljenu destinaciju ovdašnjih zaljubljenika u skijanje i druge zimske sportove, napominjući da su ovi zimski višednevni aranžmani dosta skuplji od letnjih. Ali, ko voli sneg i planinu, i zimi rado putuje.

Fordomanija

Od Predraga Vrzića saznajemo i da je uveliko u toku izbor letovanja, bar kad su naši sugrađani u pitanju.  Ovo već nije first minute ponuda. Prvi aranžmani prodati su još jesenas. Mada i sad je veliki izbor, a i povoljnosti plaćanja na rate odgovaraju putnicima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Interesovalo nas je da li se Zrenjaninci odlučuju za daleke tople destinacije tokom zimskih meseci.

– Popularna je Kuba, kao i zemlje jugoistočne Azije. U januaru i februaru je tamo leto, povoljna je klima, na Kubi tokom prvih meseci u godini nema bojazni od uragana, kao ni od monsuna u Aziji. Takođe Egipat je aktuelan tokom cele godine.

Za putovanje na Kubu treba odvojiti najmanje 1200 evra. U tu sumu ulazi i avionska karta, kao i deset odnosno petnaest dana boravka na ostrvu.

-U ponudi su i prolećna putovanja, za period uskršnjih odnosno prvomajskih praznika, za koja su sugrađani takođe zainteresovani, zaključio je Predrag Vrzić.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh