I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci sirenama i smećem na kafileriju – revolt ne prestaje (VIDEO)

Zrenjaninci su još jednom, sada u većem broju nego prethodnih dana, izrazili svoje negodovanje i protest protiv pogona „Prekon“ zbog dugogodišnjeg emitovanja neprijatnih mirisa.

Pozivu preko društvenih mreža odazvalo se nekoliko desetina građana koji su automobilima u koloni pošli do lokacije na kojoj se nalazi ovaj pogon, a potom su zvucima sirena i bacanjem smeća u dvorište „kafilerije“ još jednom izrazili svoj protest. Učesnici su bili stanovnici naselja „Ruža Šulman“, „4.juli“, „Zeleno polje“ itd. naselja koja su uglavnom prva na „udaru“ ovog pogona.

– Sinoćnji smrad (9. jul) emitovan iz pogona „Prekon“ odnosno kafilerije bio je nesnosan. To je trajalo od 22 časa pa sve jutros do 6 i to je praktično bio znak za ovo okupljanje i ovakvo izražavanje protesta. Umesto da živimo u normalnim uslovima, da smo sa svojim porodicama i decom mi moramo da budemo u stanovima sa zatvorenim prozorima i vratima i još da na ovakav način izražavamo svoje nezadovoljstvo – kaže Vladimir Dragić jedan od učesnika protesta.

PerSu marketi

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh