I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Zrenjaninci se od juče voze taksijem po novim cenama

Građani Zrenjanina od juče imaju jeftiniji taksi prevoz sa strartnom cenom vožnje od 20 dinara. Podsećamo, Gradsko veće uslišilo je zahteve udruženja taksista i prihvatilo smanjenje cene starta od 1. maja sa donedavnih 70 na čak 20 dinara, i povećenje cene kilometra u prvoj tarifi sa 35 na 40 dinara.

taksi1

U Udruženju „I taxi“ kažu da je počela primena novog cenovnika i da će se njihovi vozači, kao i do sada, pridržavati pravila.

I ostalih osam taksi udruženja koja su se zalagala za smanjenje tarifa – Halo Taxi, Plus Taxi, Maxi Taxi, Eko Taxi, Banat Taxi, Prvi Taxi, Laki Taxi i Leon X Taxi, takođe poštuju nove cenovnike.

I Taxi Zrenjanin

Pored startne cene od 20 dinara, minimalna cena pređenog kilometra po prvoj tarifi iznosi 40 dinara, cena vožnje u drugoj 45, a u trećoj 50 dinara.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Prva tarifa podrazumeva gradsku vožnju radnim danima i subotom od 6 do 22 časa, druga tarifa noćnu vožnju od 22h do 6 časova izjutra i praznične dane, dok treća podrazumeva vangradsku vožnju.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh