I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Najnovije vesti

Zrenjaninci javno obeležili Dan zaljubljenih u Parku poljubaca VIDEO

Druga po redu manifestacija „Pokušaj da se zaljubiš“ u organizaciji udruženja  građana „Most na suvom“ održana je ove godine na Dan zaljubljenih pod sloganom „Zagrli me“.

„Park poljubaca na obali centralnog gradskog jezera posebno je mesto koje budi sećanja na nebrojene dragocene trenutke mnogih generacija Zrenjaninki i Zrenjaninaca, i zato je izabran kao mesto za ovo prelepo dešavanje“, saopštili su organizatori obrazloživši svoju ideju.

Da ovaj neobičan i lep susret građana u potpunosti uspe pobrinuli su se i MZ Mala Amerika, „Kulturkick“, horski festival „Slobodan Bursać“, hor „Supernova“, potom farmaceuti iz Medicinske škole koji su podelili originalni „Ljubavni napitak“, dok su kuvari iz Ekonomske škole umesili „ljubavne kolačiće“. Zaljubljeni su upalili lampione i pustili ih ka zvezdama ispunjenom nebu, a simbolično je obeleženo i mesto za grljenje.

„Ljubav nas čini onim što jesmo, jedino ona daje smisao našim životima i jedino se ljubav uvećava deljenjem“, slikovito je rečeno ovom prilikom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
PerSu marketi

Pogledajte kako su zaljubljeni sinoć uživali

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh