I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci dočekali pravoslavnu Novu godinu uz kuvano vino i „Balkaniku“ (VIDEO)

Nekoliko desetina Zrenjaninaca se sinoć okupilo na Trgu slobode, uprkos hladnom i maglovitom vremenu, i uz kuvano vino, i muziku grupe „Balkanika“, su dočekali pravoslavnu Novu godinu. Članovi grupe su se potrudili da energičnim nastupom, i bržim ritmom, zaintrigiraju naše sugrađane, i podignu raspoloženje na viši nivo. Dobrom raspoloženju je doprineo i vatromet u ponoć.

Novi član „Balkanike“

„Večeras će biti onaj kompletan repertoar „Balkanike“, jer sviramo nepuna dva sata. Nadam se da neće biti hladno. Sastav „Balkanike“ je ostao skoro potpuno isti, imamo jednu novu devojku. Ona je večeras prvi put sa nama, zove se Tamara. To je novina što se tiče sastava, a mi smo, nas dvanaestoro, u tom sastavu već četiri godine, ako ne i više. Nadam se da ćemo još dugo opstati u tom sastavu, jer je  jako dobro raspoloženje u grupi. Večeras možda nismo uključili neke pesme u repertoar, moramo da ostavimo nešto i za leto. Tad će repertoar biti malo drugačiji, baš za pravo vruće leto. Ne da nas možete očekivati i tada, nego mislim da je to već dogovoreno. U svakom slučaju, ako ne pre toga, vidimo se sigurno na leto.“- poručio je frontmen grupe „Balkanika“, Sanja Ilić

PerSu marketi

Tokom nepuna dva sata, nizali su se autorski hitovi poput „Cepaj“, „Zajko“, „Naša deca“, a nisu izostali ni veliki hitovi etno muzike poput numere „Gusta mi magla padnala“. Tokom koncerta je vladalo odlično raspoloženje, a najviše simpatija je svojim nastupom pobrao profesor Ljubomir Dimitrijević.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh