I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninci uspešni danas u kvizu „Štoperica“

Ekipa novog kviza“Štoperica“, koji se od  2. septembra emituje na O2 televiziji, posetila je danas Zrenjanin. Nasumično odabrani takmičari su na Trgu slobode mogli da odgovaraju na ukupno devet pitanja. Zrenjaninci su se i ovog puta pokazali kao veoma uspešni, i brzo je osvojena maksimalna suma od 15 000 dinara.  Voditelj kviza je glumac Dušan Kaličanin, koga mnogi pamte kao Jocu iz serije „Istine i laži“. 

Pravila kviza i  nagrade

Prijavljivanje za kviz ne postoji. Svi koji žele da učestvuju, treba samo da prihvate spontani poziv voditelja kada se sretnu na ulici.

Kviz se sastoji od dve runde. U prvoj rundi, takmičari odgovaraju na tri pitanja. Za svaki odgovor imaju na raspolaganju po 10 sekundi. Ukoliko tačno odgovore na sva tri pitanja, osvajaju zagarantovanu sumu. U drugoj rundi treba da odgovore na šest pitanja, a na raspolaganju imaju po 20 sekundi za svaki odgovor. U zavisnosti od brzine i odgovora koje daju, mogu da osvoje i do 15.000 dinara, što je ujedno najveća predviđena suma. Jedina prepreka koja malo uznemirava takmičare, je ograničeno vreme za odgovore, koje se meri štopericom.

I Taxi Zrenjanin

 

Ekipa kviza svakog vikenda gostuje u nekom drugom gradu. Do sada su pored našeg grada, snimali kviz u Novom Sadu, Beogradu, Nišu…

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh