I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjaninac Marinko Kursar pokazao pred nacijom zavidno znanje i humanost (VIDEO)

U RTS-ovom kvizu „Igraj za zavičaj“ u sinoć emitovanoj 3. epizodi nastupio je  naš sugrađanin Marinko Kursar.

Marinkovi protivnici u kvizu bili su Veljko Radovanović iz Jagodine, Sanja Stojanović Đorđević iz Kruševca i Aleksa Stefanović iz Pirota. Marinkova podrška među navijačima bili su i devojka Dragana Ćeklić, sestra Danijela Bokić, ostala rodbina kao i kolege sa posla.

 

I Taxi Zrenjanin

foto: privatna arhiva

Igraj za zavičaj je jedinstven šou-program takmičarskog tipa, u kome predstavnici 24 grada ponekad moraju i da zapevaju. Svi su prošli Mensine i specijalne memorijske testove, a samo takmičenje ima dva kruga kvalifikacija, polufinale i finale.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dvoje prvoplasiranih iz sinoćnje epizode obezbedilo je učešće u narednom krugu, a pobednik ovog kruga Marinko Kursar je osvojenih 100 000 dinara (sponzor Univerexport) poklonio porodici Dudaš. Dudaševi su šestočlana porodica sa 4 dece za koje je već organizovana humanitarna akcija u cilju kupovine kuće.

– Za tu porodicu čuo sam putem interneta i stolara Mileta. Njega sam prvo kontaktirao i nakon toga odlučio da nagradu  namenim toj porodici – rekao je Kursar za naš portal.

Marinko Kursar inače je zaposlen u Drexlmajeru, ima 39 godina i kako sam kaže oduvek je voleo kvizove, mozgalice i slične zabave. Prvi poziv za ovaj kviz dobio je još u septembru 2018. potom je usledilo testiranje u Zemunskoj gimnaziji gde je takođe bio najbolji, a sinoćnja epizoda snimana je 28. januara. Poželimo Kursaru mnogo sreće i u narednim nastupima.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh