I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Crna Hronika

Zrenjaninac bio umešan u krijumčarenje ljudi

Pripadnici Uprave kriminalističke policije priveli su deset članova organizovane kriminalne grupe, koja je ilegalno prebacivala osobe sa područja Kosova i Metohije, Sirije i afro-azijskog regiona na područje EU. Među uhapšenima je i jedan Zrenjaninac.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u međunarodnoj akciji priveli su deset članova organizovane kriminalne grupe: Č.D. (51) iz Mokrina, F.B. (37) iz Preševa, D.S. (29) iz Prištine, B.R. (23) iz Kikinde, I.M (23) iz Zrenjanina, H.M. (27) iz Subotice, D.Ž. (31) iz Sente, P.I.(39) iz Beograda, Č.T. (45) iz Subotice i M.N. (40) iz Inđije.

hapsenje

Uhapšeni se sumnjiče se da su od jula do oktobra ilegalno prebacili veći broj osoba sa područja Kosova i Metohije, Sirije i afro-azijskog regiona na područje Evropske unije.

I Taxi Zrenjanin
ORGANIZOVANA AKCIJA NA VIŠE LOKACIJA

Šef grupa je posle kontakta sa većim brojem osoba iz Srbije ili sa Kosova dogovarao kako se mogu prebaciti preko granice sa Mađarskom ilegalci koji žele u zemlje EU. Potom bi šef  članovi grupe deli uloge i zadatke prilikom prebacivanja ilegalaca od Preševa ili Bujanovca do Subotice. Išli su uvek auto-putem, a ilegalce su krili na više lokacija u Subotici. Ilegalno prebacivanje stranih državljana obavljali su noću, peške, zelenim pojasom granice između Srbije i Mađarske, u reonu mesta “Makova sedmica” (Srbija) i Aštokhalom (Mađarska).

Cena prelaska bila je od 2.100 evra do 3.500 evra po osobi.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh