I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Najnovije vesti

Zrenjanin ugostio polaznike Generalštabnog usavršavanja Vojske Srbije

U Zrenjaninu je danas organizovan prijem za četrdeset jednog polaznika 58. klase Generalštabnog usvršavanja Vojske Srbije.

Prijem su organizovali načelnik Srednjobanatskog okruga Dušan Šijan i gradonačelnik Čedomir Janjić.

g1

Generalštabno usavršavanje je organizacijska celina u okviru Škole nacionalne odbrane u Vojnoj akademiji, i ujedno treći nivo usavršavanja nakon završenih osnovnih studija oficira iz Ministarstva odbrane Republike srbije i Vojske Srbije kao i oficira iz stranih zemalja. Ovaj oblik usavršavanja traje devet meseci, pa će tako svi polaznici ove klase nakon juna 2015. godine biti raspoređeni na visoke i odgovorne funkcije u Vojsci Srbije. 

I Taxi Zrenjanin

Među polaznicima je trideset troje Srba, petorica su iz Alžira, dvojica iz Bosne i Hercegovine, i jedan iz Grčke. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

g3

– Velika je čast što polaznike Generalštabnog kursa danas dočekujemo u Zrenjaninu. Vojska se konačno vratila prošle godine u naš grad, i to je izuzetno značajno za građane. Ovi ljudi će verovatno dobiti čin generala, mnogi će biti na visokim funkcijama u Vojsci Srbije, i mi smo želeli da im organizujemo obilazak svega onog što je vredno u Zrenjaninu, od muzeja, pozorišta, Savremene galerije do Gradske kuće, rekao je Janjić.

g2

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh