I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Aktuelno

Zrenjanin ponovo ugostio najbolje asove automobilizma (VIDEO)

Grad Zrenjanin, ASU „Racing Tribe, Ngage Racing te AMK „Petrovgrad“ organizovali su prvo ovogodišnje takmičenje u disciplini autoslalom koje se bodovalo za nacionalni i otvoreni šampionat Srbije.

Na stazi dužine 2180 metara u industrijskoj zoni Bagljaš – Elemir tamičilo se 28 vozača u isto toliko vozila podeljenih u 9 klasa.

Upućujem sve pohvale gradu domaćinu na svim pruženim uslovima i najavljujem da će ovo takmičenje sledeće godine obuhvatiti centralno evropsku zonu, dakle biće znatno višeg nivoa – rekao je Staniša Lazarac predsednik SAKS.

Fordomanija

Dejan Pejić iz Užica trijumfovao je u Renou Cliu u klasi 6. On je postigao najbolje vreme u dve trke koje su se bodovale od vožene tri trke. – Staza je fenomenalna, voleo bih ponovo da nastupim na njoj. Ovo mi je i prva trka u životu vožena preko mosta, tako da taj prevoj iza kojeg se ništa ne vidi pruža posebnu draž – rekao je Pejić

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Dejan Pejić – Užice – prvo mesto u klasi 6 sa Renoom Cliom

Autoslalom je relativno nova automobilska takmičarska disciplina koja doživljava veliku ekspanziju u Evropi. Svetska automobilska federacija (FIA) autoslalom prepoznaje kao disciplinu jednake važnosti kao i reli, kružne i brdske trke. Sportski auto i karting savez Srbije (SAKSS) već četvrtu godinu organizuje nacionalni šampionat u autoslalomu. Posebno je interesantna budući da autoslalom pruža priliku svakome sa dozvolom i automobilom da, bez obzira na znanje i vozilo, učestvuje u šampionatu i trka se sa drugima.

Zoran Maletin – došao da se provoza turistički, vraća se sa dva pehara

Zoran Maletin naš komšija iz Novog Bečeja osvajač je dva pehara na ovom takmičenju, srebrnog za klasu 2 i srebrnog za grupu 1. – Ovo mi je prvo učešće na bilo kom takmičenju, premašio sam sva svoja očekivanja i izuzetno sam zadovoljan. Toyota je običan fabrički automobil bez ikakvih prepravki, koristim je svakodnevno i na ovoj stazi se pokazala odlično. Učestvovao sam na mnogo auto skupova i organizatoru upućujem sve pohvale – rekao je Maletin za naš portal. Pogledajte najlepše momente sa takmičenja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh