I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zrenjanin grad sutrašnjice – dokumentarni film o mogućnostima koje se pružaju u našem gradu (VIDEO)

U baroknoj sali Gradske kuće premijerno je prikazan dokumentarni film studenta Đorđa Mladenovića, pod nazivom Zrenjanin – grad sutrašnjice”.

Ovaj  film je nastao u okviru „Letnje stručne prakse“  kao studentski rad, ali je ubrzo prerastao u mnogo veći projekat koji može da ostvari značajan uticaj na svest, pre svega mladih ljudi, koji su osnova informaciono tehnološkog razvoja, obrazovnog kadra koji produkuje buduće stručnjake, ali i poslodavaca koji će te stučnjake zapošljavati.  

Student TF „Mihajlo Pupin“ Đorđe Mladenović od početka je imao viziju da je Zrenjanin grad u kom treba ostati, da je to grad koji ima itekako svetlu budućnost, a takav stav bazirao je na mogućnostima koje se pružaju u IKT sektoru koji se velikom brzinom razvija i svakim danom je sve prisutniji u svim sferama života.

PerSu marketi

Na premijeri filma pored samog autora prisutnima su se obratili i Dragan Vidaković predsednik IKT klastera, Duško Radišić zamenik gradonačelnika Zrenjanina i Goran Đorđević direktor firme Consulteer i predsednik skupštine IKT klastera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh