I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Aviv park Zrenjanin

Zrenjanin dobio „Cinestar“ bioskop

Najsavremeniji Cinestar bioskop sa četiri dvorane koji se prostire na 1500 kvadratnih metara otvoren je večeras u Aviv Parku u Zrenjaninu.

Više od 700 Zrenjaninaca prisustvovalo je ovom velikom i zaista značajnom događaju jer je u pitanju trenutno najmoderniji bioskop u Banatu.

Cinestar bioskop u Zrenjaninu ističe se svojim neobičnim enterijerom. Sastoji se od 4 bioskopske sale koje su opremljene vrhunskom digitalnom tehnologijom. Gledaoci mogu da uživaju u gledanju filmova na wall to wall platnima površine 100 kvadratnih metara uz Dolby digital EX i DTS zvučni sistem kao i u Real 3D tehnologiji. Poseban detalj čine komforna sedišta u različitim izvedbama poput ljubavnih sedišta (dvosed) VIP i lovebox sedišta.

Novitet su i dečja igraonica i rođendaonica koje su smeštene u istom objektu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
PerSu marketi

Image13e

cinestar-zrenjanin3 cinestar-zrenjanin cinestar-zrenjanin1 cinestar-zrenjanin2
Osim najaktuelnijih holivudskih blokbastera u Cinestaru će biti posvećena pažnja i alternativnim sadržajima kao i mladim autorima. Publika će po prvi put dobiti priliku da uživo prati i prenose koncerata, opera i sportskih događaja objedinjenih pod nazivom „Spektakli u Cinestaru“. Deo sadržaja su i skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za decu i porodice, a u ponudi će biti i „Moj Cinestar utorak“ svojevrsni happy day za bioskop.

Kupovina karata biće omogućena putem interneta, a loyality kartica omogućiče i brojne druge pogodnosti.

Kompanija Blitz Cinestar vlasnik je najvećeg lanca multipleksa, trenutno njih 17 u regionu sa 110 digitalnih dovarana uključujući i IMAX, 4DX i 19000 sedišta. Cinestar bioskop u Zrenjaninu drugi je objekat u poslednja dva meseca otvoren nakon onog u Pančevu, a za ovu godinu je najavljeno i otvaranje istog objekta u Novom Sadu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh