I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zrenjanin dobija novu prazničnu rasvetu – „zvezdano nebo“, figura Deda Mraza…

U Zrenjaninu će uskoro početi postavljanje novogodišnje dekorativne rasvete, a ceo posao trebao bi da bude završen do 5. decembra. Sudeći po najavama iz Kabineta gradonačelnika, ove godine grad će izgledati raskošnije u odnosu na ranije godine. Akcenat će biti na Trgu slobode, gde će biti montirani novi ukrasi.

– Na potezu od ulaza Gradske kuće, pored Katoličke katedrale pa do fontana, biće postavljeno „zvezdano nebo“. Na trgu će biti postavljene i tri jelke, dve visine šest metara i treća visine 12 metara, a na koju ćemo montirati novu dekoraciju. Na fasadi i kupoli Gradske kuće biće postavljeni ukrasi u obliku ledenica, a prostor ćemo ulepšati i velikom figurom Deda Mraza, kaže Aleksandra Kandić iz Kabineta gradonačelnika.

novogodišnja rasveta Zrenjanin

PerSu marketi

Ovih dana vrši se probni rad postojeće rasvete koja će takođe ostati u upotrebi i biće iskombinovana sa novim ukrasima i rasvetom. U Kabinetu dodaju i da se pri nabavci nove novogodišnje dekoracije najviše računa vodilo da bude bezbedna, ali i kvalitetna kako bi trajala u narednih nekoliko godina.

  • Divider

  • Divider
Na vrh