I love Zrenjanin

 • Centar Lux
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

6 razloga zašto ne treba propustiti „ZRBIZNET“ ovog vikenda

Grad Zrenjanin, u saradnji sa Unijom poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanin, domaćin je nove privredne manifestacije „ZRBIZNET“ koja se održava 29. i 30. septembra u hali “Medison” u Zrenjaninu. 

Iako je dopunski naziv ovog sajma „privredna manifestacija“, ceo događaj je zapravo namenjen svim sugrađanima i naravno gostima iz drugih gradova.

ZRBIZNET izmešten je datumski krajem septembra meseca i svesno istrgnut iz konteksta zabavne manifestacije Dani piva što samom događaju od starta daje ozbiljnost, istakli su organizatori uz napomenu da se ovaj datum smatra početkom poslovne godine što bi prema očekivanjima trebalo da rezultira odličnom ponudom izlagača.

Fordomanija

POZIV SUGRAĐANIMA

Organizatori navode brojne razloge zbog kojih bi svaki sugrađanin trebao da se uputi ka Medisonu ovog vikenda, a ovo su samo neki od njih.

Uporedo sa programom za pravna lica, ZRBIZNET organizovaće i mnogobrojne aktvnosti za sugrađane putem kojih želimo da upoznamo lokalno građanstvo sa privredom našeg kraja, cilj manifestacije je povezivanje, međusobno upoznavanje, ali i unapređenje preduzetničkog duha kod svih sugrađana.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
 1. Ulazak na manifestaciju, odnosno sajam je potpuno besplatan.
 2. U okviru „Zrbiznet“-a biće upriličen i mini sajam zapošljavanja, gde će sugrađani moći da se informišu o novim radnim mestima koje raspisuju kako izlagači, tako i svi privrednici u regionu.
 3. Sajam je prilika da nezaposleni porazgovaraju „jedan na jedan“ za potencialnim poslodavcima i saznaju više o profilu kompanije u kojoj žele da konkurišu.
 4. U parku zanatlija biće izloženi raznovrsni proizvodi koji potiču sa naših prostora uz naravno specijalne sajamske popuste.
 5. Poznato je da se u okviru sajamskih popusta može uštedeti. Izlagači pripadaju mnogobrojnim proizvodnim i neproizvodnim delatnostima pretežno sa teritorije Srednjobanatskog okruga.
 6. Posetioci će moći da se upoznaju sa kompletnom turističkom ponudom grada Zrenjanina, a svojim specijalitetima predstaviće se i ugostitelji našeg grada.

PROGRAM I ZA NAJMLAĐE

Deo programa na koji smo najponosniji su radionice za najmlađe. Želja nam je da vam predstavimo nove načine rada sa decom, koji podstiču razvoj njihovih veština od najranijih dana.

Smatramo da ZRBIZNET mesto za celu porodicu, posetite nas. Povežite se, dodali su za kraj organizatori manifestacije.

PROGRAM ZRBIZNET 2017.

29. SEPTEMBAR

 • 8-11h Priprema štandova
 • 12h Svečano otvaranje, obilazak štandova
 • 13h Prezentacije (aktuelne potrebe MSP sektora i mogućnosti za poslovnu saradnju) i B2B sastanci
 • 15,30h Okrugli sto na velikoj bini u hali Medison na temu „Ljudski resursi kao najznačajniji motor razvoja preduzeća
 • 16,30h Zakuska za učesnike skupa u Kristalnoj dvorani

30. SEPTEMBAR

 •  10h Izložba zanatlija na otvorenom, promocija vozila zrenjaninskih auto centara
 • 11h Poseta manifestaciji od strane obrazovnih institucija, fakulteta, više škole
 • 12h Okrugli sto na temu „Programi podrške, krediti, subvencije za razvoj poslovanja“
 • 14h Zatvaranje manifestacije

GENERALNI POKROVITELJ I PARTNERI MANIFESTACIJE – DOMAĆI TRGOVAČKI LANAC (DTL),  OTP BANKA, UNIQA OSIGURANJE I SOCIETE GENERALE BANKA

Pozivajući sve zainteresovane sugrađane da u petak i subotu u što većem broju posete novu privrednu manifestacija “ZRBIZNET”, danas je u Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana konferencija, na kojoj su govorili gradonačelnik  Zrenjanina Čedomir Janjić, izvršni direktor Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina Izabela Kiš, predstavnik Domaćeg Trgovačkog Lanca (DTL) kao generalnog pokrovitelja manifestacije Dragoljub Bjeloglav i partneri događaja – Vladimir Mitić i Igor Titin ispred OTP Banke i UNIQA osiguranja.

Govoreći o ciljevima Domaćeg Trgovačkog Lanca (DTL) i pružanju podrške ovoj privrednoj manifestaciji, Dragoljub Bjeloglav je izjavio da se njihova organizacija sastoji od udruženja trgovaca koji aktivno deluju na teritoriji cele Srbije, sa ciljem što kvalitetnijeg povezivanja regionalnih trgovačkih lanaca.

-Kao generalni pokrovitelji “ZRBIZNET”-a, čvrsto verujemo da saradnja između regionalnih trgovaca i privrednika može dovesti do boljeg razvoja zajednice i poboljšanju poslovanja svih učesnika unutar ovakvih i sličnih manifestacija – rekao je Bjeloglav.

Predstavnici OPT Banke i UNIQA osiguranja su na kraju dodali, da njihove kompanije žele da se povežu sa privrednim subjektima i da im pruže sve potrebne informacije, savete i usluge da bi premostili probleme u svojim poslovanjima.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh