I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Nova privredna manifestacija u Zrenjaninu – ZRBIZNET

Povodom nove jedinstvene privredne međunarodne manifestacije u Srbiji pod nazivom “ZRBIZNET”,  koja će se 29. i 30. septembra održati u renoviranoj Hali Medison, danas su se javnosti obratili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Goran Nešić.

Ovaj događaj u kojem će učestvovati stručnjaci različitih profila iz privatnog sektora, strukovna udruženja, obrazovne institucije, državne i nevladine organizacije, zajedno organizuju Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina i grad Zrenjanin.

Pozdravljajući prisutne, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je izrazio zadovoljstvo što će ovaj događaj doprineti da naši privrednici na kvalitetan i savremen način predstave svoje potencijale.

I Taxi Zrenjanin

Predsednik Upravnog odbora Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina Goran Nešić istakao je da je cilj skupa  povezivanje i poboljšanje postojeće komunikacije između malih, srednjih, velikih kompanija i preduzetnika.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Sa ovom manifestacijom želimo da im pomognemo da ostvare nove kontakte, da predstave svoju kompaniju, da se upoznaju sa potencijalnim partnerima kao i sa institucijama podrške kakvi su fondovi, banke i osiguravajuće kuće – istakao je Nešić.

Izvršni direktor Unije poslodavaca Izabela Kiš, dodala jeda će se u okviru programa održati B2B sastanci, prezentacije, okrugli stolovi, prodajna izložba lokalnih zanatlija i mini sajam zapošljavanja. Izlagači pripadaju mnogobrojnim proizvodnim i neproizvodnim delatnostima pretežno sa teritorije Srednjebanatskog okruga i šire.

U okviru konferencije potpisan je i protokol o saradnji između grada Zrenjanina i Unije poslodavaca Srbije  – poslodavci Zrenjanina.

PROGRAM DVODNEVNE MANIFESTACIJE:

PETAK, 29. SEPTEMBAR:

8-11h – Priprema šandova

12h – Svečano otvaranje, obilazak štandova

13h – Prezentacije (aktuelne potrebe MSP sektora i mogućnosti za poslovnu saradnju) i B2B sastanci

15,30h – Okrugli sto na velikoj bini u hali Medison na temu „Ljudski resursi kao najznačajniji motor razvoja preduzeća

16,30h – Zakuska za učesnike skupa u Kristalnoj dvorani

SUBOTA, 30. SEPTEMBAR:

od 10h – Izložba zanatlija na otvorenom, promocija vozila zrenjaninskih auto centara

11h – Poseta manifestaciji od strane obrazovnih institucija, fakulteta, više škole

12h – Okrugli sto na temu „Programi podrške, krediti, subvencije za razvoj poslovanja“

13h – Zatvaranje manifestacije

Prijava učesnika je u toku. Prijave se mogu izvršiti i na sajtu Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina.

Piše:  Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh