I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zoran Ljubotina: „Dane piva je posetilo blizu pola miliona ljudi“

– Ovogodišnju manifestaciju „Dani piva“ posetilo je blizu pola miliona ljudi. Imali smo puno gostiju iz inostranstva, uglavnom iz Crne Gore, Rumunije, Makedonije, Republike Srpske. To je pokazatelj da idemo jednim izuzetnim pravcem, rekao je danas novinarima Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije Zrenjanina, sumirajući utiske o nedavno završenoj pivarskoj fešti.

Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina i Aleksandra Đukić, PR manifestacije Dani piva

On je podsetio da je raznovrstan program 34. Dana piva održan na 40 lokacija, te da „nije bilo nimalo lako sve organizovati“.

– Zahtevi su svake godine sve veći, i mi se trudimo da to ispoštujemo. Sve što smo odradili bilo je perfektno i izuzetno dobro organizovano. Program je bio prilagođen svim generacijama i ukusima, ali mi smo svesni da će biti i kritika i spremni smo da ih saslušamo kako bismo ispravili ono što nije bilo dobro. Još uvek nemamo podatke koliko se prihodovalo, ali odgovorno tvrdim da su „Dani piva“ finansijski samoodrživa manifestacija, rekao je Ljubotina.

I Taxi Zrenjanin

Gosti iz zemlje i regiona imali su priliku da među stotinak raznih vrsta piva, probaju i „Zrenjaninsko pivo“ koje je prvi put od početka proizvodnje bilo zastupljeno na Danima piva. Pokazalo se da zrenjaninska manifestacija iz godine u godinu privlači pažnju „kraft“ pivara, pa ih je tako ove godine bilo 40.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– U okviru ovogodišnjih „Dana piva“ nastavili smo tradiciju održavanja međunarodnog simpozijuma o pivu, a cilj je da taj događaj 2020. godine preraste u kongres, istakao je Ljubotina, saopštivši i ostale planove vezane za narednu, 35. pivarsku feštu.

– Imamo ozbiljan zadatak za sledeću godinu, jer je u pitanju manji jubilej. Već smo počeli da se pripremamo i mogu da kažem da će manifestacija biti održana u periodu od 24. do 30. avgusta. Svake godine podižemo lestvicu po pitanju kvaliteta manifestacije, pa ćemo se tako truditi da napravimo događaj koji će region upamtiti, rekao je Ljubotina na kraju obraćanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh