I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Predavanje o značaju video sadržaja u modernoj komunikaciji u Startit Centru Zrenjanin

Ovog četvrtka, 22. marta u 17 h u Startit Centru Zrenjanin će Željko Crnjaković prčati o značaju video sadržaja u modernoj komunikaciji i zašto je on toliko popularan i prepoznat kao jedan od najboljih marketing alata u današnjem svetu mikro pažnje.

O predavanju

Na ovom predavanju ćete imati prlike da čujete zašto je video toliko efektivan i zašto 96 odsto svetskih biznisa koriste video u svom marketingu.

Jedno istraživanje predviđa da će 80 odsto internet sadržaja do 2024. godine biti video.

PerSu marketi

Željko će pričati o tome zašto je video jedan od najboljih formata sadržaja i zašto je njegova dominacija u konstantnom porastu u poslednjih četiri godine. Takođe, biće reči i o tome kakvog sve video sadržaja ima, kako ga možete koristiti i šta je najbolje za biznis korisnike.

O predavaču

Željko Crnjaković je internet preduzetnik. Od 1999. godine se bavi engleskim jezikom i komunikacijama, a poslednjih 13 godina se bavi marketingom. U poslednjih pet godina je radio sa više od 450 različitih klijenata na više od 700 projekata produkcije animiranih marketing videa. Osnivač je agencije za kreiranje digitalnog sadržaja Solutium, a ujedno je i koordinator InfostudHuba i Startit Centra Subotica.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kome je namenjeno predavanje

Predavanje je najviše namenjeno svim preduzetnicima i firmama koje žele da sazanju koji je najbolji način za promovisanje svog sadržaja i građenje brenda. Takođe je tema koja može biti zainimljiva svima vama koji se bavite video produkcijom ili vama freelance-rima koji radite online promociju svog ili tuđeg proizvoda ili usluga.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se putem ove forme.

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh