I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Žene preduzetnice obeležile praznik manifestacijom ˝Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja˝

Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja je manifestacija koja se na inicijativu Udruženja poslovnih žena ˝SOFIA˝ povodom Sv. Valentina i Sv. Trifuna održala drugi put u Zrenjaninu, a ove godine prvi put u saradnji sa kompanijom Gomex.

Sa idejom da objedine 2 praznika koja se proslavljaju istog datuma, slavu Sv. Trifuna koji je zaštitnik vina i vinogradara i Sv. Valentina koji je zaštitnik zaljubljenih, Udruženje poslovnih žena ˝SOFIA˝ drugu godinu zaredom u saradnji sa prijateljima i sponzorima organizovalo je manifestaciju ˝Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja˝ koja za cilj ima promociju vina, vinskog turizma i preduzetništva, a pored toga promociju rada žena preduzetnica.

-Nakon inicijative koju su pre godinu dana pokrenule žene preduzetnice, ove godine se u manifestaciju ˝Vino – gutljaj ljubavi i zdravlja˝ prvi put uključila i kompanija Gomex. Za one koji su ljubitelji vina i koji se bave vinom i vinogradarstvom organizovano je nekoliko predavanja u TC Renesansa na kojima su govorili eminenti stručnjaci iz te oblasti, a bila je to prilika da naša kompanija predstavi svoju robnu marku vina ˝Šešir nakrivi˝, poručio je Nedeljko Golušin ispred kompanije Gomex.

PerSu marketi

Sve veće interesovanje za manifestacijom

Kako organizatori zapažaju, interesovanje za ovom manifestacijom raste i sve više ljudi je zainteresovano što za vinogradarstvo i vino, što za žensko preduzetništvo.

-Nakon prošlogodišnjeg interesovanja naših sugrađana za ovu manifestaciju, bilo je nekako prirodno da i ove godine nastavimo i polako počnemo da gradimo tradiciju. Žene preduzetnice smatraju da je ovo odlično vreme da se popriča o privrednim temama i steknu nova znanja, kao i da se na mini sajmu pokaže čime se naše žene bave i kakvo je žensko preduzetništvo, poručila je Marijana Kerleta ispred Udruženja poslovnih žena ˝SOFIA˝.

Ovom manifestacijom, žene preduzetnice na uspešan način pokazale čime se njihovo udruženje bavi i skrenule pažnju na neke od važnih stvari u Zrenjaninu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh