I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Održan prvi sajam ženskog preduzetništva (11 fotografija)

Velika količina pozitivne energije i ljudi mogla se videti u Krađorđevom parku, u kom je danas po prvi put organizovan  sajam ženskog preduzetništva po nazivom „Izroni“.

Žene preduzetnice danas su u ovom zrenjaninskom parku predstavile  svoje radove, družile se, ostvarivale nova poznanstva ali i poslovne mogućnosti.

Fordomanija

Iz ideje da se osnaži žensko preduzetništvo nastao je ovaj sajam, prezadovoljne smo odzivom obzirom da je prvi. Cilj nam je da posećujemo i druge gradove ali i da sledeće godine ovde bude još više žena, rekla je projekt menadžer udruženja žena „Sofia“  Biljana Minić nakon što otvorila sajam.

Sajam  je posetila i pomoćnik grаdonаčelnikа Željkа Milošević, koja je istakla da je želja da se i u narednom periodu pomaže ženama preduzetnicama.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ideja ima mnogo ali mislimo da manjka hrabrosti da se pokrene sopstveni biznis. Želimo da Zrenjanin bude grad koji će biti prepoznat po ženama preduzetnicama a da ova manifestacija da preraste u jednu od značajnijih u našem gradu, dodala je Željka Milošević.

Prisutni su uživali u muzici zrenjaninskog Gudačkog kvarteta, a tokom dana organizovan je i okrugli sto o ženskom preduzetništvu i stručno predavanje „Kako uspeti u preduzetništvu i ne odustati od sopstvene duše“.

Okrenuli smo se problemu koji postoji i želimo da ga rešimo, želimo da osnažimo žene. Danas nas očekuje kvalitetan i raznovrstan program i ovom prilikom bih želela d se zahvalim svima koji su podržali ovu manifestaciju Marijana Kerleta predsedica udruženja žena „Sojfia“

Nakon odlaska u penizju pohađala sam različite kurseve i uspela sam da prikupim  7 sertifikata. Bavim se različitim ručnim radovima  i podržavam sva dešavanja u kojima se radi ne samo sa ženama nego u svim udruženjiama. Nisam očekivala ovoliku posećenost jer je prvi put,  i nadam se da će dogodine biti još više sveta, rekla je Olgica Velemirov, profesorka u penziji.

Držim obuke iz veza i zlatoveza i veoma sam ponosna jer vidim i neke svoje učenice na sajmu. Želim da ono što znam prenesem i mlađim i starijim ženama i to me ispunjava, dodala je gospođa Olgica.

Organizator sajma je Udruženje poslovnih žena Sofia, uz podršku grada Zrenjanina.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh