I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Željni smo normalnog života – građani nakon vakcinacije na punktu u Medisonu (VIDEO)

U hali Medison otvoren je najveći punkt za imunizaciju u sistemu Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.

Punkt sadrži šest stanica za vakcinaciju i pripadajuće ordinacije za pregled kao i mesta za administrativne poslove. Radnicima Doma zdravlja pomažu volonteri Crveng krsta i Medicinske škole. Punkt u Medisonu radi svakog dana od 8 do 15 časova, a na vakcinaciju se dolazi isključivo po pozivu nakon prijave na portalu E- uprave.

Jutros se na ovom punktu prvi vakcinisao gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura.  – Kao što smo i obećali pre nekoliko dana uspeli smo da osposobimo u najkraćem vremenu punkt u hali sportova. Imao sam priliku ne samo da ga obiđem već i da se vakcinišem. Nakon što sam primio vakcinu želim da poručim sugrađanima da veruju lekarima, da veruju struci i naučnim dostignućima, jer, vakcinacija je jedini način da savladamo koronu i da zaštitimo svoje zdravlje – izjavio je Salapura.

PerSu marketi

– Preporučujem svima da prime vakcinu i da jednom već završimo sa tom koronom – reči su jednog od najstarijih Zrenjaninaca Petra Ćire Praporskog.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

 

Oprocedurama nakon dolaska u Medison govorila je dr Gordana Đurić koordinatorka za imunizaciju kriznog štaba Grada Zrenjanina

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh