I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Želite da pokrenete ili razvijete biznis, a ne znate kako? Stručni konsultanti besplatno daju odgovore

Pokrenuti sopstveni biznis i postati preduzetnik za primer, nije uvek lako. Koliko će se određeni proizvod ili usluga brzo razviti na tržištu i biti prihvaćeni, zavisi od mnogo faktora. Iako se oni koji otpočinju male biznise najpre stavljaju u ulogu kupca kako bi iz njihovog ugla osetili potrebu za određenim proizvodom ili uslugom, potreba nije jedini faktor koji privlači kupca.

Danas na tržištu prepoznajemo one koji su:

  • isplanirali da pokrenu sopstveni biznis, ali ne znaju mnogo o tome
  • na početku građenja biznisa i žele da upoznaju sve mogućnosti koje tržište pruža
  • razvili biznis, ali se početna očekivanja ne ispunjavaju.

Za sve koji se prepoznaju u jednoj od navedenih situacija, Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin, pripremila je besplatno savetovanje na ovogodišnjem Sajmu privrede „ZrBizNet“ koji će biti održan u Hali Medison od 19. do 21. septembra.

PerSu marketi

– Na tržištu imamo mnogo proizvođača i pružalaca usluga koji svoju komunikaciju sa potrošačima nisu zaokružili u firmu. Oni koji su dugo na polju preduzetništva i te kako znaju da jedino biznis koji je legalan može da se razvija. Legalni tokovi poslovanja daju mogućnosti da se napreduje i razvija, da se koriste sredstva određenih fondova. Ukoliko neko ima određene proizvode i želi da prodaje velike količine, i da radi sa privredom, veliki kupci će im tražiti fakture, plaćanje preko računa. I što se tiče reklamiranja, nije isto kada imate legalan biznis ili radite samo preko društvenih mreža. Ovo je prilika da svi koji nisu osnovali firmu, saznaju koliki su mesečni troškovi poslovanja i koje mogućnosti na tržištu mogu da iskorite, kaže Izabela Kiš ispred organizacije ZrBizNet sajma.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Izabela Kiš

Konsultanti Igor Kuručev i Ana Ognjenović davaće smernice i odgovre na pitanja prvog dana sajma, 19. septembra u vremenu od 13 do 15 časova. Zainteresovani će moći da postavljaju pitanja na temu pokretanja sopstvenog biznisa, istraživanja i planiranja, biznis modela i biznis planova, izvora finansiranja, mentoringa i podrške.

Igor Kuručev

Kompletan PROGRAM 3. ZrBizNeta pogledajte OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh