I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zbog radova na fekalnoj kanalizaciji u naselju Mala Amerika izmena režima saobraćaja

U ponedeljak 16. decembra počinju radovi na fekalnoj kanalizaciji u gradskom naselju Mala Amerika, koji obuhvataju zamenu 200 metara kanalizacionih cevi i izgradnju šest novih šahtova. Tokom izvođenja radova doći će do promene režima saobraćaja.

Zbog ovih radova doći će do izmene režima saobraćaja u ulicama Đorđa Stratimirovića i Stevice Jovanovića.  Za saobraćaj motornih vozila biće zatvorena ulica Stevice Jovanovića, od ulaza u ulicu Rade Končara do ulice Đorđa Stratimirovića. Mesto izvođenja radova  obeleženo je odgovarajućom saobraćajnom signalizacijom, a saobraćaj će se odvijati alternativnim pravcima.

Radovi se sprovode zbog   otklonjanja postojeće havarija na fekalnoj kanalizacionoj mreži kao i da spreči sporadično izlivanje otpadnih voda i omogući njeno nesmetano prikupljanje i odvođenje na teritoriji celog naselja Mala Amerika. Pomenute radove izvodiće JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin, a sredstva za njihovu realizaciju je obezbedio Grad Zrenjanin. Planirano je da radovi budu završeni za 45 radnih dana.

I Taxi Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh