I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zbog ovog doručka je Nole svetski broj 1 – Zoran Radlovački otkriva nam neodoljiva peciva (VIDEO)

Zorana Radlovačkog pekara poreklom  iz Srpskog Itebeja posetili smo na njegovom radnom mestu u restoranu Novak 1.

Njegov radni dan počinje još u 3.45, a na radnom mestu mora da bude u 5.00 kako bi pripremio čitavu lepezu ukusnih pekarskih đakonija koje će se par sati kasnije naći pred gostima restorana.

Zoran se ovim poslom bavi pune 23 godine, a ljubav prema zanatu nasledio je od svog oca Drage koji je radni vek proveo u BPI (Beogradska pekarska industrija.)

I Taxi Zrenjanin

Njegov talenat, vrednoća i želja za napredovanjem vodili su ga do radnog mesta u Crowne Plaza hotelu. U jednom periodu radio je i u „Mrkšićevim salašima“. Tada je osmislio i svoj lični proizvod, hleb od čuvenih itebejskih šljiva.  – Razmišljao sam kako bi mogao da spojim svoj zanat sa nečim po čemu je Itebej prepoznatljiv, a rezultat je upravo taj specifični hleb. Da bi vam ga umesio moramo da sačekamo sledeću sezonu šljiva – kaže nam naš domaćin.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pre tri godine on je dobio  poziv da bude glavni pekar u Novakovom restoranu što je sa oduševljenjem i prihvatio. – Da li ste morali da prođete određenu „probu“ da bi ste radili na ovakvom mestu? – Bio je dovoljan jedan dan – samouvereno nam kaže Radlovački, uvek nasmejan i pun pozitivne energije.

Novak je trenutno na drugoj strani sveta i očekujemo lepe vesti sa Australian Opena.  – Kada su on i njegova porodica u Srbiji  pripreman im specifične pekarske proizvode uglavnom sve što se bazira na bezglutenskim namirnicima. Desi se da ponekad u „trebovanju“ po Novakovim željama stignu neke namirnice koje nikad nisam ni video niti znam šta su. To je lepota ovog posla u kom svakog dana možeš nešto da naučiš i napreduješ. To je i recept uspeha i savet svim mlađima koji se odluče za ovaj posao – zaključuje naš domaćin, a nešto od svog umeća pokazao nam je u kuhinji.

Jubilarni 70. Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine u drugačijim uslovima
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh