I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Završno veče Dana piva obeležio veliki broj posetilaca(VIDEO)

Na završnoj večeri Dana piva, veliki broj ljudi pored bina, uprkos lošem vremenu. Kiša nikome nije smetala, jer su svi uživali u koncertima na trgovima.

Jelena Rozga pesmom oterala Kišu

Na Trgu slobode, pevačica Jelena Rozga, je svojim nastupom izazvala euforiju prisutniih. Kiša je padala na početku njenog nastupa, a publika je pod kišobranima pevala i igrala zajedno sa njom. Na repertoaru su se našli njeni najpoznatiji hitovi, kao i hitovi koje je pevala sa grupom „Magazin“.

Jelena Rozga

„Pevaćemo, ja sam sigurna, svi zajedno i stare i najnovije pesme. Složila sam dobar repertoar, nadam se da će se publici svideti, a ako ne, menjaćemo pesme. Trenutno vreme ne utiče na moje raspoloženje i energiju. Ja toliko vilom pevanje i binu, da kada se i najlošije osećam, čim se popnem na binu, sve prođe. Nadam se da ćemo se videti opet u neko skorije vreme, sve zavisi od epidemiološke situacije“, poručila je pevačica Jelena Rozga.

PerSu marketi

Na putu do Žitnog trga, štandovi raznih đakonija, i popularnog roštilja. Ugostitelji su radili punim kapacitetom, trudeći se da privuku što više mušterija. Kišno vreme tokom manifestacije im je pokvarilo poslovanje, iako im je atmosfera i provod bio na visokom nivou.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ugostitelji

Adil „zagrejao“ Žitni trg

Na Žitnom trgu dobar povod obezbedio je svojim nastupom pevač Adil. Iako je pevač popularne narodne muzike, na njegovom repertoaru našli su se i hitovi drugih žanrova. Adil je pokazao da se dobro snalazi i u pesmam „Bjelog dugmeta“, a publika je tokom celog koncerta pevala i igrala sa njim.

Adil

„Ovo mi je prvi veliki nastup u Zrenjaninu. Ranijih godina sam uglavnom bio na svirkama u klubovima. Pretpostavljam da dolazi publia, koja voli moje pesme, tako da su mi očekivanja ista kao i na svakom nastupu. Nadam da se da će biti puno ljudi, i da će biti emotivno, uprkos ovoj kiši, iako ne utiće na moje raspoloženje. Verujem da oni koji zaista vole moju muziku, i koji su rešili da se lepo provedu će ipak doći“, istakao je Adil.

Nastupika Jelene i Adila, zvanično su završeni 36. Dani piva.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh