I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Vesti Zrenjanin

Martin Kajtazi ponovo najbrži pivopija [FOTO, VIDEO]

Poslednje večeri „Dana piva“ u Zrenjaninu održano je finale takmičenja u brzom ispijanju piva, a pobednici su Stojanka Trivunović iz Melenaca i Martin Kajtazi iz Bačke Palanke.

U finalnim okršajima muškarci su ispijali pivo od litarske krigle, a dame od 0,5l.

U muškoj konkurenciji nadmetali su se prošlogodišnji pobednik Martin Kajtazi iz Bačke Palanke i Milan Kišprdilov iz Zrenjanina. Kajtazi je odbranio prošlogodišnju pobedu, i sada postigao rezultat od 6 sekundi i 9 stotinki, dok je Kišprdilov kriglu ispraznio za 9 sekundi.

I Taxi Zrenjanin

Još uvek ne planira da „okači kriglu o klin“ – Martin Kajtazi proslavlja pobedu

U ženskom finalu, krigle su ukrstile Helena Zaklan iz Zrenjanina, Stojanka Trivunović iz Melenaca i Martina Trajković iz Leskovca. Pobedu je ostvarila Trivunovićeva rezultatom 4 sekunde i 3 stotinke. Takmičarki iz Melenaca ovo je bio 9. nastup i 6. pobeda.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Drugo mesto osvojila je Martina Trajković (4 sekunde i 84 stotinke), a treća je bila Helena Zaklan (5 sekundi i 84 stotinke).

Šestostruka pobednica prva podiže praznu kriglu – Stojanka Trivunović

Pobednici su nagrađeni sa 40.000, drugoplasirani sa 20.000 i trećeplasirani sa po 10.000 dinara, a nagrade im je uručio Zoran Ljubotina, direktor Turističke organizacije grada Zrenjanina.

Pogledajte kako je izgledalo finale

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh