I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Najnovije vesti

Završen projekat „Kristalno čisto-možemo svi mi isto“

U kuglani KK „Kristal“ početkom nedelje održan je završni turnir kao poslednja faza projekta „Kristalno čisto-možemo svi isto“ finansiranog od strane NIS-a kroz konkurs „Zajednici zajedno“.

kristal1

Kuglaški klub „Kristal“ usmerio je ovaj projekat na uključivanje osoba sa smetnjama u razvoju u sve Projekat su od juna do polovine decembra sprovodili Kuglaški klub „Kristal“ usmerio je ovaj projekat na uključivanje osoba sa smetnjama u razvoju u sve tokove društva, kao i na promociju mogućnosti za osobe sa smetnjama u razvoju.

To je postignuto tako što su održavani zajednički treninzi ukupno 30 mladih osoba iz redovne populacije i mladih sa smetnjama u razvoju.

I Taxi Zrenjanin

kristal

kristal2

Projekat se sprovodio od juna do polovine decembra, a naročito su bili važni meseci tokom letnjeg raspusta kada su mladi bez kvalitetnih ponuda i aktivnosti.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kako kažu u klubu „Kristal“, svrha realizovanog projekta jeste veće interesovanje dece i mladih sa smetnjama u razvoju za spoljni svet, uklanjanje predrasuda, veću zainteresovanost sportskih organizacija za uključivanje osoba sa posebnim potrebama u društvene aktivnosti, poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja i samopouzdanja i socijalizaciju dece i mladih sa posebnim potrebama.

kristal3

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh