I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Završen 8. ciklus „Letnje stručne prakse“ – nagrađene ideje i kreativnost (VIDEO)

Svečanim ručenjem sertifikata završen je osmi ciklus „Letnje stručne prakse“.

U pitanju je projekat koji je pokrenulo udruženje ZREPOK sa  Tehničkim fakultetom „Mihajlo Pupin“, a podržava ga Grad Zrenjanin i Unija poslodavaca Srbije – Poslodavci Zrenjanin.

Studenti u okviru projekta tokom leta obavljaju stručnu praksu u nekoj od zainteresovanih firmi gde se susreću i rešavaju realne probleme. To im u kasnijoj karijeri omogućava lakše zaposlenje, neretko i u firmi u kojoj su obavili praksu, a na ovoj svečanosti pomenuti su i studenti koji su učestvovali u prvim ciklusima „prakse“, a danas su na rukovodećim mestima.

I Taxi Zrenjanin

Žiri u sastavu:  Željko Isakov,  dr Dejan Đorđević, dr Eleonora Desnica, dr Dalibor Dobrilović, profesori TF „Mihajlo Pupin“ i Miloš Trošić, prošlogodišnji pobednik doneli su sledeću odluku. Prvo mesto i stipendiju od 120 hiljada dinara  osvojio je student Stefan Hodoba, koji je letnju stručnu praksu obavljao u „Neimaru“. Drugo mesto osvojio je Miroslav Ćirin, a treće Đorđe Mladenović. Sertifikate je dobilo ukupno 20 studenata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Radovi su ove godine bili izuzetni i svake godine studenti iskazuju sve veći kvalitet – izjavila je Dragica Radosav dekanka TF „Mihajlo Pupin“.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh