I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Predavanje o koncentraciji i zavisnosti od društvenih mreža

Ove nedelje vas u Startit Centru Zrenjanin očekuju vrlo zanimljiva predavanja na temu koja će vam pomoći da bolje razumete društvene mreže iz ugla poslovanja, ali i to kako da dostignete stanje duboke koncentracije i budete produktivniji.

Predavanja:

  1. Flow meetup — Kako biti u “zoni” svakog dana
  2. Meetup o “Hooked” modelu — Kako se pravi tehnologija koja stvara naviku korišćenja

Flow meetup

Ovog utorka, 21. marta u 18h, u zrenjaninskom Startit Centru ćete imati priliku da čujete nešto više o stanju poznatom kao Flow ili Zona na meetupu u organizaciji “Plavog pozorišta”. Dejan Stojković (glumac i muzičar “Plavog pozorišta”) i Ranko Trifković (glumac “Plavog pozorišta”)  govoriće o iskustvima koja su proistekla iz saradnje pozorišta i tehnoloških startapa, kao i o zanimljivim rezultatima neuromarketinga koji ukazuju na moguće načine da svako poveća produktivnost.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

I-Taxi

Meetup o “Hooked” modelu

Sledećeg petka, 24. marta u 18h će se održati predavanje o tehnologiji koja stoji iza društvenih mreža kao što su Facebook, Instagram, Pinterest, Google i imaćete priliku da saznate šta stvara naviku koja nas vuče da iznova pretražujemo po društvenim mrežama. Vujadin Divjak (osnivač Fliiby startupa) pričaće vam o tome šta je to “Hooked” model i kako se stvara navika. Imaćete takođe prilike da čujete i više o tome kako primeniti ove tehnike na sopstvenim proizvodima i moralne implikacije istih.

Prijava

Molimo vas da svoj dolazak prijavite popunjavanjem sledeće forme.

Predavanja će se održati u Startit Centru Zrenjanin na adresi Trg slobode (zgrada Pozorišta, na prvom spratu).

Sve aktivnosti Startit Centra pratite putem njihove Facebook stranice

Foto Goran Mihajlov

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh