I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Vesti Zrenjanin

Zapažen nastup vinarija sa područja Zrenjanina na Januarskom sajmu u Temerinu

Međunarodni sajam vina u organizaciji „Društva prijatelja bašte“  Temerin održan je po 21.put. Ove godine je učestvovalo skoro 700 izlagača iz osam zemalja a dodeljen je i veliki broj nagrada za najbolja vina u više kategorija.

Organizovan je i kulturno-umetnički program, a mnogobrojni posetioci su imali priliku da u Sportskoj hali u Temerinu uživaju u degustaciji belih, crvenih, rose, šiler, voćnih i desertnih vina. Stručni žiri je radio u 16 timova.

Veliku zlatnu medalju ponela je Vinarija Odrovački iz Rivice. Među mnogobrojnim učesnicima našli su se i vinari i vinogradari iz opštine Zrenjanin i to iz Mužlje, Orlovata, Aradca, Taraša, Melanaca i naravno iz Zrenjanina koji su se odlično pokazali. Najviše priznanja odneo je Janoš Urban iz Mužlje koji je učestvovao i sa najviše uzoraka vina. Zlatne medalje su osvojili i podrum Marovac iz Taraša i Vinarija Gvožđan iz Melenaca.

I Taxi Zrenjanin

Srebrne Tolmač Vukašin iz Taraša i Vinarija Jovanov iz Melanaca, Laslo Ronto i Ištvan Feher, Arpad Pakai i Robert Čordaš iz Mužlje i Ivan Pleva i Podrum Hučok iz Aradca, Kočmaroš Zoltan iz Zrenjanina.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Bronzane medalje osvojili su : Garaža Zvekić iz Zrenjanina, Irena Salma, Pincezet Tot, Egisilet i Kovač Nandor iz Mužlje zatim Vinarija Zebić i Tara Vasiljev iz Taraša.  Gošće manifestacije su bile i predstavnice Turističke organizacije grada Zrenjanina Sanja Kostić Petrović i Marica Filipović Kosanović.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh