I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zapaljiva supstanca bačena jutros na kuću u Ulici Olge Petrov

Na kuću Zrenjaninca Božidara Radua, u Ulici Olge Petrov, jutros oko 4,30h bačena je flaša sa nepoznatom supstancom, koja se prilikom udara o zid zapalila, saznajemo na licu mesta.

Porodicu sa dvoje maloletne dece, koja je u tom trenutku spavala, probudilo je zvono interfona, kada im je jedan od komšija ukazao na plamen na zidu kuće.

–  Kada nam je komšija jutros saopštio da je na našu kuću bačen upaljeni predmet, uočili smo na manje od metar od prozora dnevne sobe, ostatke plamena. Izgoreli su kablovi od kamera, i reflektor. Pozvali smo policiju, koja je došla na uviđaj. Tom prilikom pronašli su razbijenu flašu u kojoj je bila poluizgorena krpom. Naša pretpostavka je da je počinilac ciljao prozor, i da je tom prilikom, na našu sreću, promašio i pogodio zid. Time je sprečena veća tragedija, priča porodica Radu

PerSu marketi

– Veliku pomoć u rasvetljavanju događaja pružili su snimci sigurnosne kamere. Policija je vratila snimak, i videli su čoveka koji je oko pola dva prolazio pored kuće, a zatim kako oko pola pet, pali tu flašu, i baca je prema kući. Na snimku se vidi i kako počinje da gori. Snimak traje otprilike dva minuta, dok nisu pregorele žice od kamere. Što se tiče počinioca i motiva, ne znamo ko bi to mogao biti, niti zašto je to učinio, možemo samo da se bavimo pretpostavkama, ali ćemo prepustiti nadležnim organima da odrade svoj posao – izjavio je oštećeni Božidar Radu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovom prilikom na spoljnom delu kuće načinjena je materijalna šteta.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh