I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zanimljivosti koje su se dopale posetiocima 32. „Dana piva“ (10 SLIKA)

Na nedavno održanoj, 32. po redu tradicionalnoj manifestaciji „Dani piva“, mnogobrojni posetioci su pored koncerata na otvorenom i prigodnih programa za decu, mogli i da uživaju u mnoštvu zanimljivih pratećih događaja.

Ljubitelji starih zanata, kreativnih rukotvorina i jedinstvenih umetničkih dela su na parking mestu kod zgrade Apoteke u centru mogli da pogledaju prodajnu izložbu proizvoda iz domaće radinosti.

Fordomanija

Nedaleko su bili izloženi i radovi dece Udruženja Mentalno nedovoljno razvijenih osoba (MNRO) „Suncokret“ – kolekcija flaša, dekupaž-salveta tehnika na raznim predmetima.

Jedan od pratećih programa, koji je prvi put organizovan u našem gradu i koji je pobrao velike simpatije i izazvao oduševljenje kod sugrađana i gostiju, bilo je panoramsko razgledanje grada Zrenjanina i okoline turističkim-otvorenim autobusom na sprat.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Mnogobrojni putnici su imali priliku da sa „višeg stepenika“ vide znamenite zgrade, mostove i centar našeg grada, da obiđu reku Begej, ulice, industrijsku zonu i Karađorđev park, ali i da posete dvorac „Kaštel“ u Ečki.

Piše: Tivadar Borbelj

  • Divider

  • Divider
Na vrh