I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin

Zanimljiva izložba u gradu – “Zombijana crta twitter”

Društvena mreža Twitter ima veliki broj korisnika koji svakodnevno “otvaraju oči” javnosti gledajući iz svog ugla, a jedan deo njih prepoznatljiv je po satiričnim sadržajima.

Studentkinja Fakulteta vizuelnih umetnosti, Andrijana Vešović iz Podgorice, postala je poznata korisnicima društvenih mreža kao “Zombijana”, umetnica koja “crta” tvitove. Pokrenula je projekat “Zombijana crta twitter”, u okviru kog ilustruje najzanimljivije poruke tviteraša. Vrlo brzo postala je popularna i van Twitter zajednice i tada je od svojih radova počela da pravi izložbe.

ogledalo

Izložba najzanimljivijih ilustracija “Zombijana crta twitter” biće otvorena sutra u 19 časova u salonu Istorijskog arhiva, a Zrenjaninci će moći da je pogledaju do 28.juna

Događaj organizuje zrenjaninska twitter zajednica “ZrUP” iz koje su poručili da će “mlada crnogorska umetnica crtati na licu mesta i možda oživeti baš vaš tvit”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

zombijana1

zombijana2

Nakon otvaranja izložbe, u klubu “Lavli Džavli” biće priređena zabava na kojoj će muziku puštati Alek Bošković i Vanja Bursać.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh