I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Aktuelno

Uskoro završetak radova na postavljanju parketa u Kristalnoj dvorani

U Kristalnoj dvorani je u toku je postavljanje novog parketa, a kako iz Javne ustanove “Sportski objekti” navode, radove izvodi kompanija “Musculus” i reč je o najkvalitetnijem nemačkom parketu – Junckers. Očekuje se da radovi budu završeni u narednih nekoliko dana.

Zamenom parketa počinje opremanje sportske dvorane za najveći sportski događaj ove godine, ne samo u našem gradu – Evropsko prvenstvo za košarkašice, koje će se održati u junu. Podsećamo, Grad Zrenjanin biće domaćin D grupe Evropskog prvenstva u košarci za seniorke 2019. godine, a u “Kristalnoj dvorani” igraće reprezentacije Srbije, Rusije, Belorusije i Belgije.

Fordomanija

Domaćini 37. Evropskog prvenstva za košarkašice, koje se igra od 27. juna do 7. jula ove godine, su Srbija i Letonija. Tačnije, 16 reprezentacija biće podeljene u četiri grupe sa po četiri tima, po dve grupe takmičiće se u Srbiji (Zrenjanin i Niš) i letonskoj prestonici Rigi, dok će se završnica, odnosno eliminacione runde, igrati u “Beogradskoj areni“.

Premijerne utakmice u Zrenjaninu na programu su u četvrtak, 27. juna, kada će se, na otvaranju, sastati Srbija-Belorusija, a potom i Rusija-Belgija. Dan kasnije igraju Belgija-Belorusija i Srbija-Rusija. Poslednje kolo igra se u nedelju, 30. juna 2019. godine, sastaju se Belorusija-Rusija i Srbija-Belgija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh