I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Vesti Zrenjanin

Zamena dotrajalog dimnjaka u kotlarnici OŠ „Servo Mihalj“ (FOTO)

Neke od obrazovnih ustanova iskoristile su produžen raspust zbog epidemije gripa da privedu kraju započete radove na renoviranju i uređenju školskih objekata.

U zgradi Osnovne škole, koja se nalazi u Ulici Servo Mihalja u naseljenom mestu Mužlja, jednonedeljna pauza iskorišćena je za zamenu dotrajalog dimnjaka na kotlarnici. Naime, dimnjak koji je postavljen pre čak 16 godina, bio je u izuzetno lošem stanju i predstavljao je opasnost za učenike.

Zahvaljujući podršci lokalne samouprave, radnici su tokom jučerašnjeg dana postavili novi dimnjak, koji je dodatno obezbeđen sa svih strana.

PerSu marketi

SVE UČIONICE IMAJU KOMPJUTER SA INTERNETOM

Prema rečima direktora škole, Atile Molnara, zgrada OŠ „Servo Mihalj“, koja se nalazi u istoimenoj ulici, jedna je od retkih škola u kojoj sve učionice poseduju računar sa internetom.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pored toga, važno je istaći i nedavno dobro delo roditelja učenika I2 razreda, koji su samoinicijativno poklonili jedan projektor učionici u kojoj njihova deca pohađaju nastavu.

Piše: Tivadar Borbelj

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh